Skip to main content
Podcast

Het Vrijheidskwartiertje

Welkom bij Het Vrijheidskwartiertje, waar vrijheid centraal staat in een wekelijkse podcast van vijftien minuten. In een tijd waarin vrijheid vanuit diverse hoeken onder druk staat, is het spreken over vrijheid van onschatbare waarde. Hiermee koesteren we het dagelijkse onderhoud aan onze democratie en rechtsstaat.

De naam “Het Vrijheidskwartiertje” vindt zijn inspiratie in de uitzendingen van Radio Oranje tijdens de Tweede Wereldoorlog. Net zoals destijds bezet Nederland via de radiozenders van de BBC werd voorzien van nieuws, speeches en amusement in Het Nederlands Kwartiertje vanuit het vrije Engeland, bieden wij wekelijks een moment van reflectie en inzicht in het belang van vrijheid.

Tune in en ontdek samen met Leila de waarde van vrijheid in ons dagelijks leven. Elke podcast is niet alleen een moment van inspiratie, maar ook een bijdrage aan het versterken van het fundament van onze samenleving. Samen bouwen we aan een krachtige en veerkrachtige democratie.

Lees hier meerLuister hier de podcast

Leave a Reply