Skip to main content
Spreker

Week van eenzaamheid

🩷Woensdag 27 september openden we met 800 mensen de #weektegeneenzaamheid. 🩷

En hoe gaaf dat ik als eventmanager van het #evenementenbureauvws verantwoordelijk was voor dit event.🙏🏻

Wethouders, vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, bedrijven, vrijwilligers, ervaringsdeskundigen, wetenschappers, BN’ers, studenten: allemaal betrokken mensen die zich inzetten tegen eenzaamheid en vóór waardevolle ontmoeting. En dat in samenwerking met elkaar, want alleen samen kunnen we hier iets aan doen! Op naar heel veel mooie bijeenkomsten, lezingen, koffietjes, sportactiviteiten en nog veel meer in deze #weektegeneenzaamheid.

En een shout out naar het inhoudelijke team van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport met Mirjam Wakelkamp Monique Zwijnenberg-Heukels Britt Meuter Marc Van Dijck Jaimy Ong Michelle Vollers en alle andere teamleden. Zonder hen was het absoluut niet zo geslaagd geweest.

Dank Leila Prnjavorac voor jouw fantastische rol als dagvoorzitter. Deelnemers hebben met je gehuild en je hebt hen nog meer laten voelen hoe belangrijk dit onderwerp is! Dank voor deze mooie samenwerking 🙏🏻

Leave a Reply