Skip to main content
Spreker

Grand Café Haagse Citybranding

Afgelopen vrijdag vond het Grand Café Haagse Citybranding plaats. De middag startte met muziek door Jhilani Wijsman waarna moderator Leila Prnjavorac de bezoekers welkom heette en wethouder Saskia Bruines de middag opende. Vervolgens sprak Martin Boisen over waarom een stad merkmanagement nodig heeft en Melanie De Vocht over Place Branding in Gent. Na de pauze lieten de verhalen van interim-directeur van Amare Leontien Wiering en socioloog Shervin Nekuee zien wat Den Haag zo eigen maakt en hoe Haagse iconen aan stadstrots bijdragen. Sjaak Bral hield een Haags kwartiertje. De middag werd afgesloten met muziek van de enige echte Haagse nachtburgemeester en podcast-presentator Pat Smith.

We kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst waarbij de bezoeker naar huis ging met een dosis Haags DNA om uit te putten en een stukje Haagse stadstrots. Want dat is waar het om draait. Samen maken we het Haagser!

Leave a Reply