Skip to main content
Live TVPodcast Suhoor StoriesPresentator Live Radio

Presentator Suhoor Stories NPO KX, NPO 2 en Podcast

Mijn tweede uitzending Suhoor Stories van NTR en ROSE stories op televisie NPO 2 en radio NPO KX en in je favo podcast app of uitzending gemist terug te kijken en luisteren is een feit! Thema onderwijs, kansengelijkheid, ramadan in de klas en meer. Bekijk Suhoor Stories op https://lnkd.in/daWFhpAp

Met geweldig gasten kunstenaar en kunst docent Elma Čavčić en muzikant en muziek docent Chris Saris, Willemijn de Koning van Save the Children Nederland en project Speaking Minds en Yassine Aberkane en Achraf Abba, Anne-Frieda Neijenhuis van Stagehuis Schilderswijk en het Kletsmaatjes project van Het Begint met Taal Sylvia de Groot Heupner Lotte Aalberts. Meld je aan als kletsmaatje en investeer 1 u in een ander en help hem/ haar de Nederlandse taal machtig te worden! Meld je aan via www.hetbegintmettaal.nl/kletsmaatjes

Morgen mijn lieve collega Sevval Kayhan en rest van de week de andere toppers Nora Akachar Dounia Maakor Fitria Jelyta Ouassima Tajmout Sabra Rahiembaks

Super dank Carmen Fernald Chafina Bendahman Aashna Sewpersad Kim Stegeman Joost Schulte en Mohamed el Houssein!

Leave a Reply