Skip to main content

#BreakingNews Ik ga weer #radio en #tv maken met deze fantastische vrouwen! Uitzending: Suhoor Stories is dagelijks van 22 maart tot en met 22 april een half uur voor zonsopgang te beluisteren via NPO KX npokx.nl en live te zien op NPO 2 Na afloop is de uitzending tevens als podcast te beluisteren op NPO Luister. Suhoor Stories is een coproductie van de NTR en ROSE stories. Voor het eerst in de geschiedenis wordt een radioprogramma gepresenteerd door zeven Islamitische vrouwen. In Suhoor Stories brengen de getalenteerde presentatoren Nora Akachar, Oussima Tajmout, Leila Prnjavorac, Sevval Kayhan, Sabra Rahiembaks Fitria Jelyta en Dounia Maakor dagelijks de ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht. Tijdens de show komen actualiteiten, inspirerende verhalen, handige recepten en de laatste ogenblikken voor het vasten aanbreekt aan bod. Tijdens de ramadan vasten moslims van zonsopgang tot zonsondergang en de maaltijd die voor zonsopgang wordt genuttigd heet suhoor. Deze maaltijd wordt vaak in familieverband genuttigd en is een bijzonder moment van samenzijn. Suhoor Stories is bedacht om stil te staan bij het bijzondere suhoor moment en de start van de vastendag te vieren.’

Hartelijk bedankt voor alles Nora Akachar Aashna Sewpersad Carmen Fernald Chafina Bendahman Madelon Stokman Kim Stegeman. Suhoor Stories is een coproductie van de NTR en ROSE stories.

Leave a Reply