Skip to main content
Spreker

Euronext ‘Ring the Bell for Gender Equality’

Internationale vrouwendag Keynote spreker bij de 9e keer van de Euronext ‘Ring the Bell for Gender Equality’, een jaarlijks terugkerend event in de internationale financiele kapitaalmarkt waarbij aandacht gevraagd wordt voor het belang van gender equality en diversiteit. Een essentieel thema in een sector die – voorheen – vooral gezien en gepercipieerd werd (en nog altijd wordt) als ‘door mannen gedomineerd’. Dit jaar gaat Euronext Amsterdam nog een stap verder. Niet alleen wordt zowel aan het begin als aan het einde van de handelsdag de traditionele gong geluid om de handelsdag te openen, maar dit jaar organiseren we op deze dag een aan serie events. Waaronder twee inspirerende key notes van Leila Prnjavorac en Eva De Mol Ph.D (o.m. researcher aan de VU). Mooi gesprek tussen Simone Huis in ’t Veld CEO Euronext, Marije Cornelissen UN Women The Netherlands and Linda van Beek UN Global Compact Network Netherlands. Afsluitend vindt er een panel discussie plaats met Eva de Mol en Chantal Korteweg.

Lees meer...Bekijk hier de video!

Leave a Reply