Skip to main content
Spreker

Dagvoorzitter strategie sessie NPO omroepbestuur en omroep directie

Vanochtend presenteerde ik voor het NPO de inspirerende en informatieve sessie met oa omroepbestuurders, omroep directeuren en eindredacteuren van het NPO rondom kindermerken en platformen van derden.

Mooie inhoudelijke ochtend met interessante sprekers Remco Pijpers Kennisnet en Peter Nikken Lector media en jeugd Hogeschool Windesheim.

Dankjewel Liesbeth Demmenie-Lergner, Hanna Kimmel en Marije Andela voor jullie goede verhalen on stage, de fijne samenwerking en alle voorbereidingen. Genoten om met jullie aan de slag te zijn en dit met elkaar neer te zetten. Fijn Frederieke Leeflang hoe alles mooi samenkwam in de mensen, omroepen en de verhalen. Kijk uit naar het vervolg en blij om vanuit mijn kennis en achtergrond te hebben mogen bijdragen.

Leave a Reply