Skip to main content
Video

Leila en 15.000 mensen voor Vrede in Oekraïne op de Dam

Dit zijn wij met ruim 15.000 mensen stonden wij op de Dam in Amsterdam uit solidariteit voor de Oekraïne en Oekraïense bevolking.

Onbeschrijfelijk en ongelofelijk bijzonder dit te mogen presenteren en daar zij aan zij met elkaar te staan! Nu moeten we elkaar blijven vasthouden en nu samen door voor; Mensen. Vrede. Democratie. Mensenrechten. Kinderrechten. Medemenselijkheid.

Vrede en vrijheid zijn een werkwoord!

Hoop van harte dat het voelbaar was tot aan Oekraïne en ver daarbuiten. Hartverwarmend en hartelijke dank aan iedereen voor het komen en aan de geweldige, vaak jonge, sprekers en activisten van alle kanten.

Hartelijke dank aan alle sprekers; Vanja, Yahor, Inna, Anne-Mariia, Lisa, Roos, Svetlana, Zykov, Rutger Groot Wassink, Karel Burger Dirven, May-May Meijer, Wendela de Vries, Cinta Depondt, en alle anderen.

Dank Roos Ykema, Sofie Croonenberg en alle anderen MiGreat voor de geweldig goede organisatie en het vragen om te presenteren. Dreamteam en team effort.

Zo zag de demonstratie er zondagmiddag uit
Lees hoe je kunt helpen!

Leave a Reply